کشور به دانشگاه تکیه کند، سئوال بپرسد و راه حل بخواهد

ساخت وبلاگ
+| | برچسب‌: کشور, دانشگاه (چهارشنبه ۱۳۹۹/۰۸/۲۸; ۱۱:۵۱ ق.ظ) نویسنده الهه امتی 

کشور به دانشگاه <strong>تکیه</strong> <strong>کند،</strong> <strong>سئوال</strong> <strong>بپرسد</strong> و <strong>راه</strong> حل <strong>بخواهد</strong>

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه امروز را پاسخگو و در راستای حل مشکلات جامعه دانست و گفت: به دانشگاه تکیه کنید، از دانشگاه سئوال بپرسید و راه‌حل بخواهید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه در سالن شورای حکیم برگزار شد، دکتر عباسعلی کریمی گفت: تاکنون شماری از مراکز تحقیقاتی و گروه‌های آموزشی، در هیئت‌رئیسه گزارش داده‌اند، و نتایج خوبی از آن حاصل‌شده است.

وی دانشگاه امروز را دانشگاهی پاسخگو و در راستای حل مشکلاتِ جامعه دانست و گفت: در این چهار سال، بارها در سخنانم به رئیس‌جمهور بیان کردم به دانشگاه تکیه کنید، از دانشگاه سؤال بپرسید و راه‌حل بخواهید. این همان کاری است که رئیس‌جمهور، در مورد سیل، از دانشگاه تهران خواستند مطالعاتی را انجام دهد و همکاران دانشکده بهداشت هم در آن مشارکت کردند. درواقع کشوری که به دانشگاهش اهمیت ندهد پیشرفت نمی‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اهمیت مرکز ملی مطالعات اعتیاد، اعتیاد را مشکل ریشه‌دار و قدیمی در کشور بیان کرد و گفت: مراکز تحقیقاتی، یکی از محل‌های تلاقی دانشگاه و پاسخگو به حل مشکلات هستند. مرکز ملی مطالعات اعتیاد باتوجه به ظرفیت، محدودیت منابع و نیروی انسانی، کارهای خوبی انجام داده است.

وی دانشگاه را خواستگاه و محل پرورش سرمایه‌های انسانی و مراکز تحقیقاتی دانست و گفت: گاهی مراکز تصور می‌کنند هرچه بزرگ‌تر و از دانشگاه جدا شوند، بیشتر رشد می‌کنند، درحالی‌که این‌گونه نیست. چرا که دانشگاه تهران، مادر و بزرگ‌تر همه‌ ماست. همان‌گونه که هیچ‌کدام از ما مادر خود را کنار نمی‌گذاریم، این اتصال به دانشگاه نیز باید برقرار باشد.

کریمی تاکید کرد: باوجود حجم بسیار کاری که در مراکز تحقیقاتی انجام می‌شود؛ لازم است گزارش اجمالی از تولیدات علمی و نتایج مطالعات، به‌صورت نظام‌مند، پیش از ارائه به سایر نهادها، ابتدا به دانشگاه ارسال شود. معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز باید سازوکار آن را فراهم کند.

در ادامه، دکتر آفرین رحیمی‌موقر رئیس مرکز ملی مطالعات اعتیاد، به چگونگی راه‌اندازی این مرکز اشاره کرد و گفت: در سال ۱۳۸۰ در ستاد مبارزه با مواد مخدر تصویب شد مرکز ملی مطالعات اعتیاد در دانشگاه راه‌اندازی شود، و این مرکز سال ۱۳۸۲ تأسیس شد. کاهش بار اعتیاد از طریق تولید و توزیع علم و کمک به تولید و رشد دانش جهانی در زمینه اعتیاد، دو رسالت اصلی مرکز است.

رئیس مرکز ملی مطالعات اعتیاد، پژوهش، تولید محتوای آموزش تخصصی و ایجاد ظرفیت‌های آموزشی در کشور، ارائه مشاوره به سیاستگذاران و درمان اعتیاد و خدمات آزمایشگاهی را از جمله وظایف اصلی این مرکز برشمرد و گفت: فعالیت‌های بین‌المللی مهمی در این مرکز انجام می‌شود و مسئولان و سیاستگذاران حوزه اعتیادِ کشورهای منطقه، اروپا و آسیای شرقی به ما مراجعه می‌کنند.

زیرچترعلم اطلاعات ودانش شناسی ...
ما را در سایت زیرچترعلم اطلاعات ودانش شناسی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ielahehlibe بازدید : 169 تاريخ : دوشنبه 29 دی 1399 ساعت: 3:55